BON APART | Informatie

Wil je graag zingen? Dat kan bij ons!

Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij een zanggroep. Bij mannenzanggroep Bon Apart staan ook de factor gezelligheid, sociale contacten hoog in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om naar de repetitie te komen. Je wordt direct opgenomen in deze prachtige zanggroep. Iedere dinsdag wordt van 20.15 – 22.15 uur onder bezielende leiding van dirigent Bert Ramakers gerepeteerd in Gemeenschapshuis De Wieksjlaag. Hier komen mannen bij elkaar, die allemaal plezier hebben in zingen. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren! Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd. In de derde helft wordt nog lekker nageklets bij De Nabber.Tijdens de reguliere schoolvakanties heeft Bon Apart ook vakantie!

Wat staat je te wachten:

 • Drie maanden lang gratis aspirant-lid.
  Zodra je je aanmeldt bij mannenzanggroep Bon Apart, kun je drie maanden meedoen met alle repetities. Voor die periode hoef je niets te betalen, geen contributie, helemaal niets. Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen.
 • We gaan verder met het instuderen van een nieuwe en populaire muziek.
  We hebben inmiddels een fris en populair repertoire dat tevens publieksvriendelijk is en dat het zingen in onze mannenzanggroep aantrekkelijker maakt voor 'jonge' mannen. Dit gaan we de komende tijd verder uitbreiden.
 • Je hoeft geen zangervaring te hebben.
  Het zingen leer je tijdens de repetities. Natuurlijk zijn ervaren zangers ook welkom in ons koor.
 • Je krijgt er een nieuwe vriendenclub bij.
  Binnen enkele weken voel je je thuis bij deze vereniging. Iedereen helpt je en je krijgt er een heleboel nieuwe zangvrienden bij.
 • Activiteiten.
  Ons koor onderneemt telkens weer gevarieerde activiteiten. Naast de jaarlijkse ontspanning activiteit op de vierde zaterdag in september en ons eigen jaarlijks Lente Concert, hebben we een 4-5 tal optredens per jaar.

Als je na het lezen van deze informatie denkt: dat is iets voor mij, kom dan een keer op dinsdagavond om 20:15 uur naar de repetitie in De Wieksjlaag. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met ons secretariaat.

AGENDA

Op dit moment is er nog geen concert gepland.

LEDEN LOGIN

Volg BON APART ook via