BON APART | Home

Een klein groepje enthousiaste mannen heeft hiervoor het initiatief genomen en middels een huis aan huis circulaire de behoefte gepeild! De uitkomst was verrassend want al snel bleken zo'n 20 Beringse mannen het initiatief te ondersteunen en zich bij de groep te willen aansluiten. Vanwege de ligging van Beringe aan het uiteinde van de Noordervaart, welke weer een overblijfsel was van de strategie van Napoleon Bonaparte werd de naam Bon Apart gekozen. Vanwege de doelstelling indertijd, t.w. ongecompliceerd zingen en gezelligheid, wilde men ook geen koor genoemd worden doch nadrukkelijk Mannenzanggroep. Onze eerste dirigenten waren Mevr. Cay Verhoef uit Nederweert en Dhr. Kenny Jansen uit Horst. Terugkijkend in de historie, is wel gebleken dat we duidelijk in een behoefte voorzien.

Een zanggroep met een eigen identiteit, een vereniging met een zeer actief bestuur die officieel is ingeschreven bij de kamer van koophandel, met gedeponeerde statuten en huishoudelijk reglement, met een muziekcommissie, een kledingsommissie en een ontspanningscommissie. Wekelijks houden wij onze repetitie ( Gemeenschapshuis De Wieksjlaag.) op dinsdagavond ( 20.15 - 22.15 uur), welke zeer goed bezocht wordt.Dit is mede te danken aan de enthousiaste opstelling van onze nieuwe dirigent Bert Ramakers.

Nieuws

Foto Bondsfeest Schutterij St. Hubertus 2017

Spek de kas 2017

Hoi allen

Indien jullie bij de Jumbo komen denk dan aan onze club

Spek de kas campagne bij de Jumbo in Panningen.

 De voucher met unieke code inleveren in box nr. 82 in de winkel.(rechts bovenaan)

 Alvast bedankt.

Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne 2017 voor Bon Apart 267 euro

De Opbrengst Rabobank Clubkas Campagne 2017 heeft voor Bon Apart 267 Euro opgeleverd.Waarvoor onze hartelijke dank aan iedereen die hieraan heeft meegwerkt.

Lees verder
Hieronder de gastkoren en artiest die optreden op ons Lenteconcert 2017

Het Diemse Koor Mengelmoes, uit Didam, bestaat sinds 10 november 2004 en telt vanaf de oprichting uit ruim 30 leden, allen mannen.Het repertoire van Mengelmoes bestaat uit feest-, volks- en levensliederen, musicalsongs, meezingers en ballades. Gezongen wordt in het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Iers en zelfs in het alom bekende Diems.

Lees verder
Bonapart doet weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2017!

Ook dit jaar doet Bonapart weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017! Vergeet dus niet om je stem uit te brengen op Bonapart!

Lees verder

 

AGENDA

14-12-2017 | Optreden van Bon...
16-12-2017 | Kerstconcert...
24-12-2017 | Kindermis/Kerstviering...

LEDEN LOGIN

Volg BON APART ook via